Komplet B2C & B2B webshop fuldt integreret med Microsoft Dynamics 365 Business Central

Optimér din digitale forretning ved at integrere din Microsoft Dynamics 365 Business Central løsning med SEEEMS Webshop. SEEEMS Webshop er en fleksibel alt-i-én webshop, som forener e-handel, hjemmesideindhold og data fra Microsoft Business Central.

Fuld integration mellem SEEEMS Webshop og Microsoft Dynamics 365 Business Central

Når SEEEMS Webshop er integreret med Business Central, kan du vedligeholde alle dine data vedrørende produkter, priser, rabatter og kunder direkte i Business Central. Ordrer fra shoppen sendes automatisk til Business Central. Med andre ord slipper du for al dobbeltindtastning.

Med SEEEMS Webshop sparer du tid, reducerer risikoen for indtastningsfejl og sikrer samtidigt, at dine data altid er aktuelle og fuldstændige i begge systemer.

Hvordan fungerer standardintegrationen med Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Vi integrerer selvfølgelig webshoppen med Business Central. Vi sørger for, at alle relevante data fra felterne i din Business Central løbende overføres til og opdateres i webshoppen. Integrationen mellem Business Central og webshoppen fungerer også, hvis forbindelsen til Business Central bliver afbrudt, da webshoppen cacher disse data.

Microsoft Dynamics Business Central fra PH Datacenter 6912 Url

 • Du får blandt andet rabatter, varer, kunder og ordrer integreret. Det eneste du skal gøre er at fortælle, hvordan du ønsker din webshop skal se ud, hvorefter vi gør det hele for dig.
 • Webshoppens produktnavigation viser varegrupper eller specielle webkategorier, som oprettes i Business Central.
 • Alle ordrer fra webshoppen overføres automatisk til Business Central.
 • Lagerbeholdningen i webshoppen og Business Central synkroniseres løbende.
 • Al produktinformation inkl. detaljerede produktbeskrivelser og tekniske specifikationer opdateres i Business Central.
 • Billeder, billedgallerier, videoer og dokumenter for produkter kan enten opdateres i Business Central, i shoppens filarkiv eller direkte i din PC’s stifinder – det du finder nemmest.
 • Webshoppen viser priser, rabatter og afgifter fra Business Central.

Herudover gælder følgende for B2B-løsninger

 • Kunder oprettes i, og kundedata hentes direkte fra Business Central.
 • Webshoppen viser kundespecifikke priser og rabatter fra Business Central.
 • Hvis webshoppen kombineres med en kundeportal, kan kunderne også se hele deres købshistorik, fakturaer m.m., som hentes direkte fra Business Central.
 • Kunderne kan derfor også se køb, der er foretaget offline, f.eks. i en fysisk butik.

Du opnår store fordele med flere shops i samme løsning

Ud over den dybe integration med Microsoft Dynamics 365 Business Central følger der også mange andre fordele med en SEEEMS Webshop.

Webshoppen er meget fleksibel, og egner sig både til B2C og B2B e-handel. Du kan vælge at differentiere visningen af produkter, produktkategorier, priser og hjemmesideindhold (f.eks. bannere, dokumenter eller hele sider) afhængig af den kunde, som benytter din shop. Dermed gør SEEEMS det nemmere for kunden at finde lige præcis de ting og informationer på webshoppen, kunden er interesseret i.

Kunder identificeres typisk via login. Inden for samme e-handelsløsning er det også muligt at oprette flere separate webshops med et tilpasset design, indhold og/eller produktsortiment. Du kan med andre ord nuancere shoppens indhold til mere end blot målgrupperne B2C og B2B, f.eks. også til forskellige lande og sprog, butikskæder og søsterselskaber. Du har også mulighed for at differentiere mod forhandlerled, som sælger til deres slutkunder via din webshop samt microsites, der er målrettet specifikke afgrænsede målgrupper.

Webshop integration  Business Central  SEEEMS(1) 6898 Url

Integration Business Central  SEEEMS  Microsoft

Enterprise CMS

Der er mange ting at overveje, når der skal investeres i en ny integreret løsning. Vi har sørget for, du har alle vigtige
værktøjer til rådighed for at kunne administrere og
markedsføre din webshop. Vi rådgiver også gerne i brugen af disse.

Når SEEEMS etablerer din helt nye webshop, benytter de deres Enterprise CMS som fundament.

Enterprise CMS til bedre markedsføring og kommunikation.

CMS er et ægte Enterprise CMS. Det er et unikt redskab for e-købmænd, der ønsker et helt unikt og tiltrækkende website. Med dette værktøj kan du selv tilføje sider, billeder, tekster, bannere, tilmeldings- og kontaktformularer, blog, videoer og mere til. På denne måde sikrer du en hjemmeside, der er designet, helt som du vil have det, og som kan redigeres, lige som du ønsker det, og når du ønsker det.

Søgeoptimering  SEO  PH Datacenter  SEEEMS  Webshop  Microsoft Dynamics 365 Business Central 6907 Image

Fokus på søgemaskineoptimering

Med fokus på søgemaskineoptimering (SEO) allerede fra opstart sikres de relevante besøgende til webshoppen

SEEEMS søgemaskineoptimerer din webshop. Det vil blandt andet sige, at den er struktureret med såkaldte tags til overskrifter, data for produkter, billeder og tekster for billeder, samt søgevenlige stier. Dette gør systemet automatisk, så du ikke selv behøver at lægge en masse tags ind. Takket været disse tags bliver det meget nemmere for eventuelle kunder at finde din webshop, når de søger på forskellige søgemaskiner.

Du har selvfølgelig til enhver tid mulighed for at ændre indholdet i tags og stier, så du på denne måde kan skabe endnu bedre resultater i forhold til antal besøgende og kundesegmenter på din webshop.

Den sidste webshop-løsning, du behøver at investere i

Du bliver ikke begrænset af “standard”.

Du kan hurtigt få en flot og professionel online butik baseret på en af vores brugervenlige og gennemtestede standardskabeloner, hvor du frit kan vælge logo, grafik, farver og skrifter. Vi har tænkt over alle detaljer for dig. Alt bliver lavet med et responsivt design, så din webshop også virker optimalt og præsentabel på tablet og mobil.

Du har også mulighed for at skræddersy din løsning, så den passer endnu bedre til din(e) målgruppe(r) og interne forretningsprocesser. Vælg dit helt eget og individuelle design, som passer 100% til din virksomheds grafiske identitet. Vi kan til enhver tid udvikle unikke funktioner som f.eks. en speciel produktkonfigurator. Hos vores partner SEEEMS kender de deres system indgående og kan derfor tilbyde specialudvikling til en fast og fordelagtig pris. Samtidig er du garanteret, at dine specielle tilpasninger altid er kompatible medfremtidige systemopgraderinger.

Med en SEEEMS Webshop får du med andre ord en skalérbar og fremtidssikret løsning

Hvis du foretrækker at bruge andre til at skræddersy din løsning, kan du vælge mellem millioner af programmører verden over.

Hvad får jeg for mine penge?

Integreret webshop  PH Datacenter  Business central  Microsoft Dynamics 365 6881 Url

Du får en super fleksibel webshop med masser af muligheder!

Komplet Enterprise CMS til administration af hjemmesideindhold med 100% integration med Business Central.
Brugervenlig og gennemtestet standardskabelon inklusive designtilpasninger (logo, grafik, billeder, farver, skrifter m.m.)
Opsætningen af selve shoppen (kategori- og produktvisning, ordreproces inkl. typisk fragt- og leveringslogik, betalingslogik, B2B-login m.m.)
PH Cloud Service integrerer Business Central med SEEEMS Webshop.
Opsætning af eksempelindhold.
2 timers kursus hos SEEEMS eller via skærmdeling.

Vi gør opmærksom på, at Business Central ikke følger med i prisen, men skal købes ved siden af.

Du ejer din webshop, og du kan kombinere den med et væld af apps

Hosting af webshoppen kan ske på en Windows server hos din foretrukne hostingpartner eller på egen server.

Der findes i dag masser af integrationsløsninger med systemer og forskellige apps. Heldigvis for de fleste, er de blevet udviklet med øje for at kunne indgå i et større samspil. Det giver dig langt større frihed til at forme lige præcis den løsning, duhar brug for.

Kombinér f.eks. webshoppen med en kundeportal samt SEEEMS Sælgerløsning, som er en løsning til kørende sælgere, der også er integreret med Business Central. Dine kunder vil så blandt andet kunne se deres købshistorik inklusive denyeste ordrer fra sælgersystemet. Denne funktion giver dig mulighed for at tilbyde dine kunder endnu bedre service. Vi ved alle, at tid er penge.

Integration Business Central  SEEEMS  Webshop  Dynamics(1) 6885 Url

Det sidste økonomisystem, du behøver at investere i

Er du træt af, at dine IT-systemer ikke snakker sammen? Microsoft Dynamics 365 Business Central er den nye cloud-version af NAV/C5 - et cloudbaseret forretnings-/økonomisystem, der samler hele din forretning.

Business Central er en all-in-one forretningsstyringsløsning til små og mellemstore virksomheder, hvor du kan samle flere forretningsområder i ét samlet system. Det er nemt at bruge og tilpasse, uden du skal bekymre dig om dyre specialtilretninger.

Book en gratis demo

Du kan booke et gratis og uforpligtende møde, hvor vi giver dig en fremvisning af Business Central. Mødet kan både foregå fysisk, men også over Teams, og du vælger selv tid og sted via vores online bookingsystem på vores hjemmeside.

Specielle ønsker til mødet er naturligvis velkomne.

Microsoft partnere  PH Datacenter  Microsoft Dynamics 365 Business Central

PH Datacenter  Dynamics 365  IT ekspert  outsource dit IT 6871 Url

PH Cloud Service - Vi hjælper dig videre

PH Cloud Service er din pålidelige IT-partner. Vi har specialiseret os i at rådgive, servicere og installere IT-løsninger for mindre, mellemstore og store virksomheder. Vi hjælper dig hele vejen – fra behovsanalysen og indkøb til installation og undervisning i systemerne. Hos PH Cloud Service  vil vi ikke sælge dig et system – Vi ville tilbyde dig en løsning. Vi rådgiver dig for at finde den bedste løsning til din virksomhed både nu og fremadrettet.

Ring til os på telefon 7070 7498