Mertz og PH Cloud Service

Johannes Mertz A/S og PH Cloud Service har kendt hinanden længe. Mertz blev kunde ved os i 2008, og man kan med sandhed sige, at vores samarbejde gennem årerne har budt på en spændende rejse.

Vi har opbygget et stort bekendtskab, hvilket gør, at vi i dag ved, hvad de skal have hjælp til, og hvor de er særlig skarpe. På den måde kan vi altid sikre dem den bedst mulige rådgivning og hurtigt komme med forslag til nye alternative løsninger. Alt sammen fordi at vi kender dem.

Vi interviewet Per Mertz, indehaver af Johs. Mertz, om vores samarbejde

Hvor længe har I været kunde?
Siden 2008

Hvilke produkt- eller ydelser bruger I?
Microsoft 365, vi startede med on-premis servere, traditionel infrastruktur, i dag ligger det hele i Azure, hvor sql og nav database ligger samt vpn forbindelse til arbejdsstationer.
Kort sagt, leveres alt infrastruktur samt hardware som router, switch og computere.

Hvorfor bruger I produktet eller ydelsen?
Vi har ønsket en højere oppetid, ville gerne være fri for selv at have servere stående, derfor har vi valgt at gå cloudvejen.

Hvad giver det jer af fordele?
Før havde vi egen IT-medarbejder, men hun havde svært ved at holde sig ajour og manglede nogle kompetencer, ja vi bilder os nok ind, at vi kan spare en medarbejder på den konto.

Hvorfor er valget faldet på os?
Måske lidt tilfældigt, en forhenværende Controller anbefalede Poul, da han kendte ham fra hans tidligere job, og så var han jyde, som er nede på jorden. 😊

Hvad lægger I vægt i ved samarbejdet med os?
Vi lægger stor vægt på det tætte engagerede og personlige samarbejde

Ville du også have hjælp til IT?

Om du ville have outsourced din IT-afdeling, om du mangler en leverandør til infrastruktur, om du skal have hjælp til cloud vejen - uanset hvad du mangler hjælp til indenfor IT, ville vi finde en løsning til dig. IT handler om tillid mellem leverandør og kunde, men også bekendtskab - således kommer det bedste samarbejde.