Wirtgen Denmark A/S og PH Cloud Service

Wirtgen Denmark A/S og PH Cloud Service har længe haft et samarbejde. Wirtgen Denmark blev kunde ved os i 2004, og man kan med sandhed sige, at vores samarbejde gennem årerne har budt på en spændende rejse. Før havde Wirtgen Denmark alt lokalt, og vi har i samarbejde fået flyttet mere og mere i cloud, så Wirtgen Denmark derved har opnået en højere oppetid og sikkerhed.

Igennem disse år har vi opbygget et godt samarbejde, der i dag betyder, at uanset hvilken opgave Wirtgen Denmark har brug for hjælp til, så finder vi en løsning og den bedst mulige rådgivning. Vores samarbejde gør også, at vi i dag ved, hvad Wirgten Denmark har af behov, så vi derved altid kan være på forkant og proaktive i Wirtgen Denmarks IT tilgang.

Vi har interviewet controller Niels Bundgaard og tidligere regnskabschef Søren Jakobsen ved Wirtgen Denmark A/S om vores samarbejde

Hvor længe har I været kunde?
Siden 2004, da Poul startede op som selvstændig.

Hvilke produkt- eller ydelser bruger I?
Vi bruger PH Cloud Service som vores daglige support. Det er både support på printere, servere og computere. Gennem PH Cloud Service har vi både backup, sikkerhedsløsninger, Microsoft 365 og Azure. Poul har desuden designet et maskinmodul til os i Dynamics CRM, som vi benytter os af dagligt. Vi bruger også PH Cloud Service til køb af nyt hardware og som rådgiver i forhold til at få de mest optimale IT-løsninger efter vores behov. PH Cloud Service er desuden vores rådgiver og hjælp i forhold til håndhævelse af GDPR.

Hvad giver det jer af fordele?
En af vores helt store fordele er, at vi altid har en rådgiver og supporter ved hånden til at hjælpe med spørgsmål og problemer. Her især på sikkerhed og håndhævelse af GDPR. Vi behøver ikke selv at gøre os kloge på IT og selv følge med i udviklingen, da vi får råd og vejledning. Ved at have en del af vores forretning i en samlet Microsoft 365 løsning, har vi fået en større oppetid, men også en forretning vi altid kan tilgå.
Vores backupløsning har også den fordel, at vi altid kan køre dokumenter tilbage eller få fat i data.

Hvorfor er valget faldet på os?
Man skifter ikke bare lige IT-leverandør, og Poul er dygtig til sit ”håndværk”. Vi har altid følt os trygge ved, at PH Cloud Service altid har stået der, om det var nat eller aften. Det er et tillidsforhold, og det har altid været stabilt. Poul har altid været god til at være i front også med de nye ting på markedet.

Hvad lægger I vægt i ved samarbejdet med os?
Vi har behov for at kunne navigere ud fra de retningslinjer som vores moderselskab anviser, samt tage hensyn til brugerne i vores Virksomhed. Disse to ting går nødvendigvis ikke hånd i hånd, men PH Cloud Service hjælper os hver gang med at finde den rigtige løsning. Herudover oplever vi den nødvendige fleksibilitet fra PH Cloud Service’s, som er et vigtigt kriterie for os ved valg af IT serviceres. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Ville du også have hjælp til IT?

Har du nogle af de samme behov som Wirgten Denmark A/S? Uanset hvad du mangler indenfor IT, ville vi finde en løsning til dig. IT handler om tillid mellem leverandør og kunde, men også bekendtskab - således kommer det bedste samarbejde.