Oplev hvordan vi samarbejder med vores kunder

Vi samarbejder med vores kunder, så vi i fællesskab har de bedste løsninger

Kundecases   PH Datacenter   Sven Bech

Sven Bech A/S

"Med Poul på holdet har vi ro i maven"

PH Cloud Service fungerer som Sven Bechs IT-afdeling, hvilket vi har gjort siden 1995. Sven Bech A/S er en vores ældste kunder, og her er det tale om en virksomhed, der er forgangsmand for at følge med tiden. Sven Bech A/S var en af de første virksomheder i Norden til at flytte deres økonomisystem til Microsoft Dynamics 365 Business Central i cloud.

Læs mere om samarbejdet mellem os og Danmarks ældste anlægsgartnervirksomhed, og hvad Sven Bechs direktør mener om PH Cloud Service.

Bliv inspireret af, hvordan godt samarbejde resulterer i tillid samt at følge med tiden.

ph cloud service din it partner it support

Wirtgen Denmark A/S

"PH Cloud Service hjælper os hver gang med at finde den rigtige løsning"

Wirtgen Denmark A/S og PH Cloud Service har haft et samarbejde siden 2004. Vi fungerer som Wirtgen Denmark's IT afdelingen, hvor vi leverer alt infrastruktur samt rådgivning og hjælp til forskellige IT og support opgaver i det daglige. Wirtgen Denmark er med sandhed forgangsmand i at følge med i IT-sikkerheden.

Læs mere om samarbejdet mellem os og en af John Deeres virksomheder, og hvad deres controller og tidligere regnskabschef mener om vores samarbejde.

Bliv inspireret af, hvordan godt samarbejde både resulterer i de bedste løsninger for brugerne og håndhævelse af retningslinjerne for selskabet.