PH Cloud Service er din troværdige sparringspartner inden for IT - både software og hardware.

Vi er Microsoft Partner og kan hjælpe med både den store og lille løsning. Du kan altid bestille et online møde, hvor vi sammen afklarer jeres behov.

Om PH Cloud Service

PH Cloud Service har siden vores opstart haft en klar vision: Vi ønsker, at IT skal være et brugbart hjælpemiddel i din virksomhed, og det gør vi kun, når vi gør det så brugervenligt og enkelt for dig som muligt.

Hos PH Cloud Service er vi IT-eksperter, hvor vi kan hjælpe dig hele vejen i forhold til en optimal IT- og kommunikationsløsning. Vi har hjulpet mange både små og mellemstore virksomheder i hele Danmark igennem processen fra behovsanalyse/afdækning og indkøb af IT til, at det hele fungerer i et optimalt og moderne netværk. Vi er Microsoft Partner, og vi tror på skyen!

Den komplette IT- infrastruktur og outsourcet IT-ansvarlig

Vi hjælper både små og store virksomheder, alt afhængig af behov, erfaring og valg af produkt. Vi har især erfaring med at skabe et flow i IT-infrastrukturen med komplette IT-løsninger til

 • Anlægsgartnere
 • Entreprenører
 • Mellemstore maskinforhandlere
 • Vvs’ere
 • El-installatører
 • Produktionsvirksomheder
 • Servicevirksomheder

Vi er underleverandør på udvalgte IT-løsninger, som vi har i fast sortiment, og hvor meget I vil bruge os i den daglige IT-support er op til jer.  Vi kan være jeres sparringspartner, vi kan være jeres projektleder, og vi kan også være jeres eksterne IT-ansvarlig. I dag tilbyder vi også at varetage bogføring samt administration og har et godt samarbejde med flere revisorer, som vi kan anbefale til et længevarende samarbejde.

Løsninger vi f.eks. arbejder med:

 • Dynamics 365 Business Central
 • Microsoft 365
 • e-conomic 
 • Interprise og Mobility suite

IT handler om tryghed

Vi leverer IT-løsninger til både den lille, mellemstore og store virksomhed.
Her får du altid troværdig rådgivning med i jeres pakkeløsning.

Minibanner200x800 srcset large

Vores historie - vores erfaring
 

PH Cloud Service ejes og drives af Poul Hansen, som ejer selskabet 100%. PH Cloud Service er et selvstændigt og uafhængigt datacenter, som supporter kunder i hele Danmark med fuld support af både hardware og software. Pouls passion inden for IT afspejler sig i de produkter, PH Cloud Service tilbyder. Den teknologiske udvikling bliver fulgt nøje, og de nye tiltag implementeres altid som nogle af de første i Danmark.

Poul har mere end 30 års erfaring i IT- og telebranchen, hvor han har serviceret både mindre og større virksomheder med på til 500 PC’er i netværk.

Microsoft partnere  PH Datacenter  Microsoft Dynamics 365 Business Central 5257 Image

Vi gør det billigere for dig, end du forventer

PH Cloud Service tilbyder vi priser, som en af de første i distributionskæden. Det gør vi ved at være underleverandør til flere IT/Software huse, hvor vi leverer selve IT-infrastrukturen med en overbygning af de udvalgte ydelser og software fra IT/Software huset.

Hos PH Cloud Service programmerer vi ikke. Vi bygger heller ikke software. Vi gør det, som vi gør allerbedst: vi leverer en komplet, solid IT-infrastruktur.

og så er vi er aldrig længere væk end et enkelt opkald.

Vi er har et stort samarbejde bag os klar til at hjælpe!

Hos PH Cloud Service tror vi meget på et stærkt samarbejde, og det kommer vores kunder tilgode. Vi har eksisteret i mange år nu og i al den tid, har vi bygget et solidt netværk op omkring os.

Det betyder, at vi i dag har et trygt og stærkt samarbejde med:

 • Mange forskellige underleverandører
 • Netværkssamarbejde på kryds og tværs med andre IT-virksomheder som os selv men med hver deres kompetencefelt
 • Mere end 10 freelancere, der er specialister inden for hver deres område

Alt dette kommer vores kunder tilgode. Dels fordi vi altid har fingeren på pulseren med, hvad der rører sig i IT-branchen, og dels fordi vi altid kan løse en udfordring ved at trække i nogen, der ved, hvad de taler om.

For dig som kunde mærker du det slet ikke. Du har nemlig kun én kontaktperson, og det er os. 

Få den IT-løsning, som du har brug for

IT er kun brugbart, når det bliver oversat til et sprog, som du forstår.

Hos PH Cloud Service har vi især styrker inden for forskellige cloud løsninger, som er baseret på f.eks. Microsoft Datacenter, Dynamics 365 Business Central eller Microsoft 365. Vi tager udgangspunkt i de teknologisk bedste produkter, der findes på markedet og sammensætter den rigtige løsning ud fra dine behov.

På de fleste af vores produkter kan vi lave licens- og abonnementsløsninger på, så du får en fast månedlig pris - ingen uventede udgifter. Det betyder, at du kun betaler for det, du har brug for, hvilket gør os til en konkurrencedygtig samarbejdspartner. 

Få et godt tilbud fra os

Vi programmerer ikke. Vi bygger heller ikke software. Til gengæld udnytter vi alle mulighederne i de fantastiske software programmer, som vi har partnerskaber med.

Det betyder, at selv en større løsning bliver billigere hos os, end du måske umiddelbart forventer. Kontakt os og hør mere om dine muligheder for hjælp fra os. At få en indledende dialog og et tilbud fra os er altid uforpligtende.

logofilerfrontpagePHDatacenter2 srcset large

logofilerfrontpagePHDatacenter8 srcset large

vismalogo srcset large

logofilerfrontpagePHDatacenter6 srcset large

logofilerfrontpagePHDatacenter3 srcset large

logofilerfrontpagePHDatacenter srcset large

logofilerfrontpagePHDatacenter9 srcset large