Microsoft Power BI - værktøjet til at analysere data og dele rapporter

Med Power BI kan du analysere data, visualisere resultater og dele rapporter enkelt og hurtigt. Få hjælp til din Microsoft 365 platform. Se mere her på siden.

Power BI er et modul, som du kan integrere i din eksisterende platform og kan anvendes med en lang række forskellige systemer. Power BI er en af de nyeste værktøjer fra Microsoft og er et meget enkelt system at anvende.

Vi har gjort det nemt for dig at få det hurtige overblik over, hvad Power BI kan gøre for dig og din virksomhed.

Download vores pdf og bliv hurtigt klogere

Powerb srcset large

Bliv hurtigt kørende - i skyen!

Med Power BI kan du få værdifuld indsigt i dine data samtidigt med, at det hele automatisk sættes op i intuitive rapporter og oversigter. Med Power BI kan du udstille og dele data både internt og eksternt og dermed give data til de personer, som har brug for det. Alt sammen foregår naturligvis i et sikkert miljø i skyen. 

Book en gratis fremvisning

PH Cloud Service er eksperter i Power BI. Vi tror på, at dette værktøj bliver uundværligt for enhver virksomhed, der benytter Microsoft 365 platformen. Du kan f.eks:

 • Beregne omsætning pr. medarbejder
 • Se effektivitet pr. medarbejder (spildtid) ved at  koble lønsystemet sammen med sagsstyring
 • Optimere i forhold til fejl i økonomi- og lønsystem

Kend din investering

Hos PH Cloud Service arbejder vi altid fra gennemskuelige priser og faste tilbud. Vi skaber værdi fra første dag. I stedet for at bruge testdata, bruger vi dine egne data fra dit ERP system eller andre kilder. Vi sammensætter en Power BI løsning til dig - afhængigt af om du har brug for den lille eller den store løsning.

Power BI giver dig mulighed for at "kigge ind i virksomhedens fremtid".

Overblik og klarhed og dine data

Microsoft Power BI (Business Intelligence) er et værktøj til dataanalyse og udformning af rapporter, som visuelt lader dig se de store linjer eller de skjulte detaljer i virksomhedens data – helt automatisk, og igen og igen. Power BI kan trække data både fra virksomhedens Microsoft 365 platform og en række andre applikationer, og præsentere dem i letforståelige rapporter, som giver dig et uovertruffen overblik og en bedre forståelse for virksomhedens situation, helt ned i detaljerne – før, nu og fremadrettet.

Dynamics 365 Business Central Data  Power BI  Seminar  Gratis  PH Datacenter

Er Microsoft Power BI relevant for min virksomhed?

Hvis din virksomhed allerede benytter f.eks. Microsoft Excel til at lave rapporter med grafer og lignende, har du allerede en idé om, hvad Power BI kan – bare meget hurtigere, langt mere omfattende og helt automatisk. Ikke noget med at eksportere data fra økonomisystemet og CRM-systemet som CSV-filer og derefter bokse med dem i Excel. Vi henter data ved kilden og lader Power BI udføre sin magi.

Når det er sagt, så er der rigtig mange virksomheder, som oplever, at det kan være svært at overskue pengeflowet og de enkelte dele af virksomhedens indflydelse på det endelige resultat.

Powerbi srcset large

Power BI kan give dig svar på spørgsmål som

 • Hvilke opgaver eller projekter tjener du penge på?
 • Hvor sætter du penge til?
 • Hvordan ser din omsætning ud om et år?

På grund af Power BI’s indbyggede business intelligence kan værktøjet se i din virksomheds fremtid.

Power BI kan kort sagt være en kæmpe hjælp på grund af den automatiske indsamling og analyse af data.

Microsoft Power BI kører i sin grundform som et månedligt abonnement, hvor vi hjælper med at opsætte rapporter, som køres regelmæssige intervaller f.eks. hver uge eller måned.

Microsoft Power BI giver mulighed for at eksperimentere med mange forskellige scenarier og har også mulighed for at lave ”hindcast”, dvs. vise, hvordan en forventning om, hvordan de seneste 12 måneder ville have set ud baseret på de daværende data. Dette giver en bedre mulighed for at vurdere kvaliteten og følsomheden af nye forecasts.

Til dig, der foretrækker at benytte Microsoft Excel til at lave deres egne eksperimenter, har vi et nyt tilbud, hvor vi trækker alle data ind i Excel. Hermed får du selv muligheden for at lave mere avancerede beregninger og simulationer efter ønsker og behov.

Power BI  Microsoft  PH Datacenter  Business Central  Dynamics 365  Cloud  Nav

Hvordan kommer jeg i gang?

Power BI  Microsoft  PH Datacenter  Business Central  Dynamics 365  Cloud  Nav

Microsoft Power BI kræver, at du allerede har en Microsoft Dynamics 365 Business Central løsning. Herudover skal der tegnes et abonnement på Microsoft Power BI, som passer til de funktioner, du har brug for.

Vi hjælper med at definere dit behov og finder lige netop det abonnement, der passer til din virksomhed. Vi har mulighed for flere typer af rapporteringssystemer til Microsoft Dynamics 365 Business Central, hvor vi har specialtilpasset de forskellige løsninger fra f.eks. Power BI til danske forhold.

Vores rapportsystemer er især velegnede til:
• Entreprenører
• Handel og Service virksomheder
• Produktionsvirksomheder