IT-løsninger og professionel rådgivning til virksomheder

IT er en tillidssag, og vi har den holdning, at IT-løsninger kun er noget værd, hvis I har fundet frem til den mest optimale løsning - og forstår at bruge den. Vi er en kompetent og pålidelig samarbejdspartner inden for især forskellige cloud løsninger fra Microsoft.

Power BI

Er du træt af ikke hurtigt at kunne overskue dine data? Bruger du alt for lang tid på at at rode rundt i dit økonomisystem og alligevel ikke kan se en sammenhæng mellem dine data? Så er Power BI lige noget for dig

Microsoft   Power BI   PH Datacenter   Dynamics 365   Business Central

Power BI integreret med Business Central

Power BI er integreret med Business Central, således at Power Bi konstant er opdateret med de nyeste data fra din virksomhed.
Hos PH Datacenter vi vi meget gerne hjælpe din virksomhed med opsætning og undervisning i Power BI - så vi sammen kan skabe en bedre løsning for din virksomhed.

Microsoft Power BI  Dynamics   Business Central   PH Datacenter

Power BI - Udvidet Excel

Power BI er udvidet Excel - men meget hurtigere.
Hvis du er vant til Excel, ville du finder Power BI meget ligetil.
Power BI viser vigtige statistikker, der kan hjælpe med at fremtidssikre din forretning. Værktøjet viser fx omsætning efter løn i alle måneder.

BanGuideOffice365 srcset large

Microsoft 365

Få det mest sikre Office
til jeres virksomhed

Microsoft 365 er det mest fantastiske system at arbejde med. Her har I mulighed for at synkronisere og dele data, filer, mail og dokumenter. Kommunikationen bliver lettere, og vi sparer tid.

Vi har været med fra starten - helt tilbage til dengang, hvor det hed B-pos, og vi kender derfor Microsoft 365 ind og ud. I modsætning til mange andre tilbyder vi Microsoft 365 licenser med kun én måneds binding i stedet for ét helt år - men til den samme pris.

Med Microsoft 365 kan vi lave integrationer med andre systemer samt IP Telefoni og kan derved skræddersy en løsning til lige præcis jeres behov. Vi tilbyder både hosting, cloud og licensaftaler til en fast månedlig ydelse - uden uventede ekstra udgifter.

Med Microsoft 365 får I automatisk en hosting løsning med i prisen, så I ikke får en yderligere udgift på en exchange server.

Vores priser starter fra DKK 12,50 pr. måned.

3650srcsetsmalldynmaic srcset large

Dynamics 365

Få den komplette løsning - nu også Dynamics 365 Business Central

Med Microsoft Dynamics 365 samler Microsoft alle de grundlæggende funktioner, som en virksomhed har brug for men hæver samtidigt niveauet for brugervenligheden. Med Dynamics 365 får vi et tæt samspil mellem apps, der gør det daglige arbejde lettere og hurtigere.

Vi ved alt om Dynamics 365, og kan hjælpe dig med sammensætte en komplet løsning. Vi ved også alt om Dynamics 365 Business Central, der fås i både Basis, Essentials og Premium udgaven. Med Dynamics 365 Business Central udvider vi grænserne i programmet til grundlæggende bogføring og kan her tilbyde en komplet løsning til virksomhedsadministrationen, som er let at bruge og tilpasse.

Alle produkter fra Microsoft fås til en fast månedlig ydelse hos PH Cloud Service, og vi kan skræddersy løsningen til jer, så I ikke kun sparer tid og ressourcer men også budget. Vores priser hører til blandt Danmarks billigste uden, at vi går på kompromis med vores høje standard.

logofilerfrontpagePHDatacenter srcset large

logofilerfrontpagePHDatacenter2 srcset large

logofilerfrontpagePHDatacenter3 srcset large

logofilerfrontpagePHDatacenter7 srcset large

logofilerfrontpagePHDatacenter5 srcset large

logofilerfrontpagePHDatacenter6 srcset large

logofilerfrontpagePHDatacenter9 srcset large

logofilerfrontpagePHDatacenter8 srcset large