Sven Bech A/S og PH Cloud Service

Sven Bech A/S og PH Cloud Service har kendt hinanden længe. Sven Bech blev kunde ved os, inden Poul (indehaver) startede som selvstændig. Sven Bech har været der hele vejen. Fra vores virksomhed handlede om on-premis og at vise brugen af IT-værktøjer. Til i dag, hvor Sven Bech nu er i cloud og har sparet en masse tid ved at have løsninger, der snakker sammen.

Vi har været med på en rejse med Sven Bech og med det bekendtskab vi har opbygget, ved vi i dag 100% hvad løsninger og produkter, der ville hjælpe dem. Men, vi ved også, hvad de skal have hjælp til, og hvor de er særlig skarpe. På den måde kan vi tilbyde værktøjer, vi ved, ville hjælpe dem i en proces, de ikke er kommet til endnu - fordi vi kender dem.

Vi har interviewet Michael Dall, direktør i Sven Bech, om vores samarbejde

Hvor længe har I været kunde?
Siden 1994/95, Windows 95

Hvilke produkt- eller ydelser bruger I?
Business Central, Office, Zenergy, Kala, PowerBI

Hvorfor bruger I produktet eller ydelsen?
Poul anbefalede det. Det er et Microsoft produkt, som har en løftestang bag sig, og som kan snakke sammen med andet end bare programmet selv. Microsoft er førende indenfor markedet.

Hvad giver det jer af fordele?
At have Poul - Få IT-viden, købe viden om sikkerhed og it. Få ro i maven, skal ikke selv følge med alt det nye indenfor IT, alt klarer Poul, og han kommer med løsning, vi har ikke viden. Vi skal bruge vores tid på noget andet, som at tjene penge.
BC – onlineløsning, det bliver vedligeholdt, fået timeregistrering, sagsstyring, finans, og det hele er samlet.

Hvorfor er valget faldet på os?
Poul er en af de dygtigste i branchen + billig. Han ser altid på vores fordel frem for hans fx med at omlægge til online (cloud) i stedet for on-premis.
Poul sætter vores besparelse før sin egen indtjening.

Poul kan svare på ting systemmanden fra Microsoft ikke kan – han ved mere end udvikleren.
(Michael og Poul var til et møde Microsoft afholdte. Her var udvikleren af programmet der, og han fortalte om programmet og dets funktioner. En til mødet spørger, om det kunne en funktion, udvikleren svarer nej. Poul rækker hånden op og forklarer, at det kan det sagtens, han skal bare gøre sådan og sådan. Det gjorde udvikleren, og det virkede, så udvikleren indrømmet, han tog fejl – alle til mødet grinede)
Poul er altid et skridt længere fremme end alle selv Microsoft. Alle ville have ham.

Andre IT-firmaer er gribbe. Selvom vi er helt på Sjælland, er det stadig billigere at få Poul herhen, end hvis vi fik en lokal.
Desuden betaler vi gerne for den store viden.

Hvad lægger I vægt på ved samarbejdet med os?
Ærlighed, anstændighed og faglig kunnen.

Ville du også have hjælp til IT?

Har du lidt af samme behov som Sven Bech? - uanset hvad du mangler hjælp til indenfor IT, ville vi finde en løsning til dig. IT handler om tillid mellem leverandør og kunde, men også bekendtskab - således kommer det bedste samarbejde.