Undervisning

IT kan rent faktisk gøres simpelt, så det både er til at forstå og til at håndtere. Hos PH Cloud Service er vores grundlæggende tanke, at I skal kunne være så selvkørende som muligt. Derfor er jordnær undervisning også altid en fast del af et tilbud fra os, med mindre I ønsker det anderledes.

Skræddersyet undervisning i små grupper

Vores undervisning foregår hos jer eller i lejede lokaler. Vi anbefaler mindre grupper med 3-4 personer for at give plads til afklaring af spørgsmål og vidensdeling undervejs. 

Vi underviser blandt andet i:

  • Business Central
  • Power BI
  • Microsoft 365 programmer
  • Apps til Business Central

I er velkommen til at kontakte os om undervisning i andre produkter end de ovenstående.

Vi giver gerne 1:1 undervisning i et passende tilrettelagt forløb. Sådanne forløb kan foregå ved fysiske møder eller f.eks. via Teams.

Forstå hvad jeres IT-løsning kan gøre for jer

Hos PH Cloud Service gør vi vores bedste for, at vores rådgivning foregår i øjenhøjde. Derfor tilbyder vi også forskellige former for undervisning. Vi skræddersyer ofte de enkelte undervisningsdage ud fra deltagere og indgangsvinkel. Vi ved godt, at IT kan være svært at forholde sig til hos mange, der blot ønsker, at det fungerer. Ikke desto mindre giver en basis forståelse af jeres IT-system bedre trivsel og effektivitet, så både tiden og ressourcerne kan være ganske godt givet ud.

3650srcsetsmalldynmaic srcset large

Gratis Seminar

Vi møder ofte virksomheder, som er utrygge ved cloud eller ikke er blevet oplyst omkring on-premises og cloud. PH Datacenter afholder seminarer omkring forskellige produkter, men også hvad markedet byder på.

Til disse seminarer kommer vi omkring:

  • Værktøjer og håndtering af produktet
  • Forskellen på cloud og on-premise
  • Tillføjesesprogrammer til produkter
  • Håndtering af love og retningslinjer i forhold til IT

Sted: Det er forskelligt, hvor vi afholder vores seminarer, men du altid velkommen til at kontakte os.

Vi medbringer forskellige specialister og samarbejdspartnere til vores seminarer.

BanGuideOffice365 srcset large

Udnyt alle fordelene i jeres IT-system

Vi er Microsoft partner og tilbyder f.eks. Office 365 og Dynamic 365 Business Central, som er fantastiske systemer at arbejde med. Vi oplever ofte, at virksomheder ikke forstår at udnytte alle fordelene i deres IT-løsning. Det kan vi hjælpe med og underviser også ofte i optimal udnyttelse af eksisterende IT-systemer.

Med Office 365 har I f.eks. mulighed for at synkronisere jeres data, mail, fil og dokumenter, så kommunikationen bliver langt lettere. I sidste ende betyder det, at I sparer tid.

Har I allerede Office 365 eller Dynamic 365 Business Central i dag eller påtænker den investering, så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at udnytte jeres nuværende IT-løsning endnu mere. Vi sammensætter herefter et oplæg, der også indeholder intern undervisning.

Support - den løbende dialog

Når I bruger vores upport, tager vi os altid tid til - ikke bare at løse problemet - men at komme frem til en forståelse af det eksisterende problem eller udfordring. Det betyder, at en supportsag ikke blot afsluttes, når det er løst, men når vi har haft en snak omkring tingene, som har lært jer hvorfor. På den måde bliver I løbende mere og mere selvkørende på de udfordringer, der kan opstå i jeres daglige arbejde. Jo hurtigere vi løser udfordringer, jo mere trivsel og effektivitet skaber vi generelt set.